dijous, 2 d’agost del 2012

DIVENDRES DE DOL


Divendres passat, seguint amb la campanya dels DIVENDRES DE DOL, ens juntarem treballadors de les Conselleries de Justícia i Benestar Social, Educació, Formació i Ocupació, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), la Biblioteca Pública de València, el Ministeri d’Hisenda i de l’Ajuntament de València.

La iniciativa va ser tot un èxit. Ens juntàrem tots i vam fer un recorregut pel centre de València, fent parades a Baró de Càrcer 36, a la plaça de San Agustí i a la plaça de l’Ajuntament.

Ací vos deixe unes fotos de les protestes, en teniu més a la pestanya DIVENDRES DE DOL, i a la galeria d’imatges de la dreta.

Ànim, hem de continuar en la lluita.






P.

1 comentari:

  1. Como el tiempo siempre se ha encargado de demostrar, LA UNIÓN HACE LA FUERZA. En esta ocasión Tesorería, Ayuntamiento y la D. Territorial se unieron para manifestar su total rechazo a unos recortes indecorosos, inútiles y totalmente políticos (la marcha del dinero hacia toda la gestión privada). Me resulto emocionante poder unirnos en esta ocasión que espero no sea la última. Por nuestra parte la D.T seguirá en la calle cada viernes ...de luto. Vamos a hacernos oír, compañeros¡¡¡

    ResponElimina